Frendice sa zagrebačke špice imaju savršene outfite za svaki dan: "Kada idemo van, dogovaramo se da li će to biti casual ili sređeno'

Goran Čižmešija fotkao je dvije stajliš frendice čiji su outfiti super inspiracija za ovo razdoblje
Vidi originalni članak

Jedan od najljepših prizora sa zagrebačkih gradskih ulica definitivno su stajliš frendice, a naš je Goran Čižmešija fotografirao cure koje nisu mogle proći nezamijećeno zahvaljujući svojim efektnim odjevnim kombinacijama.

Nera Fodor studentica je religijskih znanosti i kći poznatog televizijskog voditelja Mirka Fodora, a Mia Čičak Miach glazbenica i studentica ekonomije Obje su odabrale kombinacije hlača i majica bez rukava te ih isfurale na jako cool način.

– Kada idemo van, dogovaramo se da li će to biti casual ili sređeno, to ovisi i gdje idemo, ali najčešće odaberemo šminkerski casual stil. Frendice smo deset godina i kada smo išle u srednju školu, često bismo se identično obukle, ali na faksu smo se počele različito oblačiti. Na faksu smo napokon pronašle svoje stilove, a u srednjoj školi smo nosile ono što i većina – ispričale su nam simpatične i stajliš frendice.

Nera je kombinirala smeđe lanene hlače s bijelom majicom, a cijeli look zaokružila efektnom predimenzioniranom ružičastom košuljom te žutim gumenim natikačama. Od modnih dodataka, dodala je cool torbicu sa zakovicama i retro sunčane naočale.

– Odabrala sam udobnu kombinaciju. Ove godine sam u bojama, a boje najčešće nosim preko ljeta – otkrila nam je Nera.

Mia je odabrala nešto sređeniju kombinaciju pa je tako traperice širokih nogavica uparila uz crnu majicu na bretele i crnu kožnu jaknu.

– Malo sam pretjerala s kožnom jaknom, nisam znala da će biti tako vruće. Inače sam uvijek u crnom, bez obzira da li je ljeto ili zima – rekla je Mia koja je outfit završila bijelim tenisicama i malom crnom torbicom.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Zaboravite na traper kratke hlače ovog ljeta, lanene su in i nose se u svim prilikama
Chic francuska manikura s trendi pomakom koju bira Hailey Bieber najbolji je izbor za ljetne dane
Kim Sears, supruga poznatog tenisača Andyja Murraya, svake godine na Wimbledonu oduševi modnim izborima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".