Franka zna da je manje više: Upečatljiv top s domaćim potpisom kombinirala s klasičnim komadima

Lijepa pjevačica zablistala u jednostavnoj kombinaciji koju smo odmah poželjeli kopirati
Vidi originalni članak

Sinoć je u hotelu Esplanade održana dodjela nagrada Top.hr Music Awards, a jedna od uzvanica i izvođačica bila je i Franka Batelić čiju smo odjevnu kombinaciju odmah poželjeli kopirati.

Lijepa Franka zna da je manje više pa je odabrala klasične komade upotpunila statement topom: odabrala je crne hlače i salonke, a do izražaja je došla i njezina tetovaža koja je bila baš cool detalj u kombinaciji. Zvijezda outfita je raskošan i upečatljiv top koji je stvorio wow efekt! Top, koji smo odmah poželjeli i u vlastitom ormaru, potpisuje Kristina Burja koja stoji izra brenda Krie Design.

Kosu je zalizala u nisku punđu s razdjeljkom po sredini, a look zaokružila raskošnim, visećim naušnicama koje su outfitu pružile dodatnu dozu elegancije. 

U galeriji smo izdvojili još Frankinih odjevnih kombinacija zbog kojih je i proglašavaju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".