Franka modno nikad ne griješi: Ako ste u potrazi za novim čizmama, dodajte u kolekciju model poput njezinih

Skinny traperice kombinirala je s military čizmama s blok-potpeticom koje su idealne za svaki dan
Vidi originalni članak

Uvijek se obradujemo u gradu sretnemo Franku Batelić jer svaki put pokaže super stajling koji nam onda posluži kao modna inspiracija. Iz tog smo se razloga sad rado prisjetili kombinacije iz ožujka ove godine, kad je našem fotografu Goranu Čižmešiji pozirala u outfitu koji može poslužiti kao izvrsna inspiracija ove jeseni.

- Danas sama obavljam po gradu razne stvari pa sam si priuštila malo elegantniji outfit. Ova kombinacija mogla bi se nazvati mojom klasikom i jednim od elegantnijih izdanja u kojem me se može vidjeti u gradu - ispričala je tada za Divu prekrasna pjevačica. 

Franka je gradom prošetala u skinny trapericama, model koji je neizostavan dio svake garderobe. Iako su ove sezone broj jedan široki modeli poput baggy jeansa, mom jeansa i trapezica, uski model jedan je od onih koji baš nikad ne izlazi iz mode i odolijeva prolaznosti svih trendova. 

Franka je klasične traperice spojila sa sivim džemperom, a zvijezda kombinacije bio je odličan karirani kaput. Ako želite napraviti mali odmak od klasike i kaputa u crnoj, bež ili sivoj boji, odaberite model kakav nosi Franka jer s kariranim uzorkom nema greške, hit je baš svake zime. 

Ako ste u potrazi na novim parom čizama, u kolekciju možete dodati odličan military model kakvog je prošetala i Franka. Takvi modeli klasik su u modnom svijetu i možete biti sigurni da nikad neće dobiti epitet "out" čizama.

Stajling za svaki dan Franka je zaokružila s dva dodatka - naočalama "mačkastih" okvira i tzv. "poštarskom" kapicom kojima se cure rado vraćaju svake zimske sezone. 

Još genijalnih izdanja Franke Batelić potražite u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Kakvu frizuru odabrati ovisno o obliku lica? Poslušajte savjete stručnjaka i pronađite najlaskaviji look

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Četiri frizure s kojima nikad neće pogriješiti ako ih zatražite u frizerskom salonu

Svake dvije minute proda se jedna bočica ovog pudera: Postojan je na koži, a cijena mu je stotinjak kuna

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".