Ćorluka na Instagramu: "Igra čekanja počinje" - prinova uskoro stiže, a ovo su najljepša Frankina trudnička izdanja

Vedran Ćorluka na svojem je Instagramu objavio fotografiju ispod koje je napisao kako broje još malo vremena do dolaska prinove na svijet pa smo se prisjetili Frankinih najljepših odjevnih kombinacija zbog kojih je zaslužila titulu jedne od najstylish trudnica.
Vidi originalni članak

Na samu Novu godinu, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka na svojem je Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju s pjevačicom Frankom Batelić, a popratio ju je opisom iz kojeg se da zaključiti kako supružnici broje još "sitno" do dolaska prinove na svijet. S obzirom na to da će uskoro postati majka, odlučili smo se prisjetiti njezinih najefektnijih i najljepših trudničkih izdanja jer s razlogom može ponijeti titulu jedne od najstylish trudnica. 

Za početak, prisjetit ćemo se odjevne kombinacije u kojoj je na društvenim mrežama obznanila da je trudna. Franka je odabrala savršen, ležeran ljetni outfit za plažu sastavljen od bijelog kupaćeg kostima i šešira koji ju je štitio od sunca, ali i bio neizostavan modni dodatak. 

U jesenskim je danima birala uzorke koje je hrabro spajala i kombinirala, a jednom je prigodom odabrala sako kojeg je u struku stegnula remenom i na taj način dodatno naglasila trudnički trbuščić. 

Zgodna se pjevačica u trudnoći nije odrekla potpetica pa je za jedan nastup odabrala elegantno izdanje: klasične hlače kombinirala je s bluzom volumioznih rukava koju potpisuje domaća dizajnerica Krie Design. Iako u crnom od glave do pete, izdanje nije djelovalo nimalo monotono, a niski je rep upotpunila ukosnicama koje su i dalje veliki trend kad je riječ o frizurama. Tu je i crveni ruž koji je savršen odabir u svakoj situaciji. 

I u ležernijim prigodama pjevačica je birala crno od glave do pete, no ovog je puta monokromatsku kombinaciju dolčevite-haljine i kožnih hlača osvježila ružiastim kaputićem koji može razvedriti i najtmurniji zimski dan. 

U predbožićnom razdoblju, Franka je odabrala i prigodnu kombinaciju. Tad je fotografiju na Instagramu na kojoj kiti božićno drvce popratila opisom: Ja svoj poklončić već imam i čuvam, a odjenula je crveno-bijeli kardigan kojeg brojne trendseterice priželjkuju i u vlastitom ormaru. Kardigan koje je naglasio njezin trudnički trbuščić potpisuje luksuzan brend Gucci, a njime je "razbila" klasičnu kombinaciju sivih traperica i basic bijele majice. 

Za šetnju na sam Badnjak, Franka je dala naslutiti koja joj je jedna od dražih kombinacija - riječ je o crnom od glave do pete, a ovog je puta haljinu i "kožnjak" spojila s hulahopkama točkastog uzorka i bikerskim čizmama. Franka je velika ljubiteljica šešira i kapa, a ovog je puta odabrala klasičan u crnoj boji. Ipak, pozornost je ukrala tirkizna torbica koju potpisuje Chanel, a pravi je dokaz da jarke boje super funkcioniraju i u zimskim danima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".