Franka Batelić prošetala špicom u maminom društvu i pokazala jedan od svojih najboljih outfita

Stylish pjevačica Zagrebom je prošetala u društvu mame Ingrid, a modni duo odmah nas je osvojio svojim outfitima
Vidi originalni članak

Franka Batelić zagrebačkom špicom prošetala je u društvu mame Ingrid, a nama su za oko zapele njihove odlične odjevne kombinacije kojima ćemo se rado inspirirati. Franka je odabrala genijalno plavo odijelo koje je isfurala u ležernom izdanju - kombinirala ga je s bijelim T-shirtom i dizajnerskim tenisicama te pokazala da nepopularan spoj ležernih tenisica i formalnijeg odijela izgleda genijalno. 

Lijepa pjevačica look je zaokružila dizajnerskom torbom sa Givenchy potpisom. Riječ je o modelu Eden kojeg smo pronašli i na dizajnerskom web shopu Farfetch, a za njega je potrebno izdvojiti 1290 funti, odnosno gotovo 11 tisuća kuna. Odabrala je i trendi mačkaste naočale, a sve upotpunila nakitom. 

Frankina mama odabrala je casual kombinaciju traperica i karirane košulje, a osvojili su nas modni dodaci koji su bili točka na "i" ležernog outfita - odabrala je sandale sa zmijskim efektom i minijaturnu Chanel torbicu, jedan od kultnih modela koji se nalazi na listama želja brojnih fashionistica

U galeriji pronađite još genijalnih Frankinih izdanja:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".