Franka Batelić isfurala najveći trend sezone - odijelo s kratkim hlačama

Lijepoj pjevačici zaista baš sve lijepo stoji, a sinoćnjim nas je outfitom oduševila
Vidi originalni članak

Franka je sinoć svojim fantastičnim glasovnim sposobnostima zabavljala goste na predstavljenju vrhunskih vina Korlat 15 u zagrebačkom restoranu Mano2. Zgodnoj pjevačici stvarno sve dobro stoji, a sinoć je zablistala u bijelom prugastom odijelu. Ove godine, u punom sjaju vlada trend odijela s kratkim hlačama. Neke fashionistice nosile su ih već i prošle sezone. Hlače visokog struka Franka je iskoristila kao priliku da isfura kratki crni topić, a sve je zaokružila jednostavnom zalizanom frizurom i klasičnim sandalama s potpeticom. 

Bez puno detalja, ova kombinacija izgleda stvarno odlično. Još nam je jedan komad zapeo za oko, a to je njena torbica. Dior model koji je bio popularan prije 20-ak godina, ponovno je doživio svoj povratak u novom izdanju, a Franka ga je baš dobro iskombinirala na cijeli look. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".