Franka Batelić i Tatjana Jurić: Odabrale sasvim različite stilove, no izgledaju senzacionalno

Cure su zablistale na predstavljanju nove eNVy room kolekcije
Vidi originalni članak

eNVy room Showroom jučer je bio urbana džungla gdje su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali svoju najnoviju kolekciju inspiriranu motivima tropskog bilja. Dosljedni svom modnom izričaju dizajneri su i ovaj put stvorili modnu bajku koja je na jedinstven način ujedinila žensku moć i snagu.

Kolekciju su među prvima pogledale brojne ljubiteljice njihovog modnog potpisa, među kojima su nam za oko zapele Franka Batelić i Tatjana Jurić. Ove dvije dame uvijek izazivaju pozornost svojim odjevnim kombinacijama - ovog su se puta odlučile za posve različite stilove.

Franka je odabrala genijalan top i kombinirala ga uz skinny traperice i salonke te pokazala kako ključ dobrog stila leži u jednostavnosti.

S druge strane, Tatjana Jurić nosi haljinu kao iz bajke. Ovaj model istaknuo je njezinu odličnu figuru, a crvene salonke odlično su odgovarale ružu koji je odabrala.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".