Franka Batelić engleskim novinarima u šali "uvalila" fotografiju s natpisom BREXIT

Pjevačica je svog Vedrana Ćorluku i njegove suigrače bodrila do kraja
Vidi originalni članak

Franka je svojim pratiteljima na Instagramu cijelo ovo prvenstvo donosila dašak atmosfere iz Rusije. Jedna je od najljepših WAGS-ica s ovog prvenstva, a i na jučerašnjoj je utakmici izgledala spektakularno na tribinama stadiona s prijateljima. 

Prije utakmice Franka je dala intervju engleskim novinarima, pa ih je u šali natjerala da u kameru pokažu fotografiju na kojoj piše "Brexit, premijerna izvedba 11. srpnja u 20 sati. Igraju: Modrić, Rakitić, Subašić i dr."

 

Frankin je prijatelj na glavi imao vaterpolsku kapicu, baš kao i Ćorluka jedne godine kad je ozlijedio glavu, a pjevačica je nakon utakmice u Moskvi ulovila i nekoliko navijača s Ćorlukinim dresom pa ih fotografirala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".