Francuski šik na američki način

Na reviji brenda Alice & Olivia vidjeli smo dobro poznato modno lice kojeg smo se zaželjeli!
Vidi originalni članak

Zvijezdu MTV serije "The City" Whitney Port dugo nismo vidjeli na modnim događanjima ali na reviji njujorškog brenda Alice and Olivia pokazala nam je da njezin dobar stil nije nikamo nestao. Preslatka kombinacija podsjeća nas na stil kakav su nosili akteri serije Gossip Girl, najvećim dijelom zbog "Pussy-bow"  bluze no i fantastičnih cipelica s kitten petom.

Cvjetni uzorak izgleda svježe i veselo no u isto vrijeme, zahvaljujući dužem sakou u jednakom uzorku, ostavlja dojam poslovnog izgleda. Kratke hlačice istaknule su njezine duge noge a kako bi ova zanimljiva modna kombinacija zadržana jednostavan look Whitney je odabrala minimalističke crne cipelice u francuskom stilu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".