Francuski dizajner predstavio novu kolekciju na spektakularan način - u polju pšenice, na pisti dugačkoj 600 m

Francuski dizajner predstavio je kolekciju za proljeće/ljeto 2021 u prisustvu malog broja gledatelja
Vidi originalni članak

Prošle godine u ovo vrijeme Jacquemus je osvojio modni svijet s neobičnom revijom u polju lavande u Provansi. I dok su svi mislili da bolje od tog ne može, francuski dizajner pripremio je još jedan genijalan modni show kojem je prisustvovao tek mali broj gledatelja, no revija je bila dostupna online.

Predstavio je kolekciju L'Amour za proljeće/ljeto 2021., a odabrao je 600 m dugačku pistu u polju pšenice, sat vremena vožnje od Pariza. 

Ova je modna revija jedna od prvih nakon karantene zbog pandemije koronavirusa, a s obzirom na to da je revija održana u velikom polju pšenice, poštivane su mjere fizičke udaljenosti, a i broj uzvanika bio je mnogo manji od planiranog. Kako piše Vogue, kolekcija je posvećena cijelom Jacquemus timu i njihovom predanom radu. 

- Nedugo nakon što je tim razdvojen zbog karantene, svatko od nas kod kuće imao je veliku želju za radom i pojavila se nova vizija cijele kolekcije. Svaki korak kreativnog procesa protkan je ljubavlju, a time je motivirana i svaka odluka koju donesem za Jacquemus. Zbog tog smo se okrenuli održivijem ritmu i održavanjem samo dva showa na kojima kombiniramo mušku i žensku kolekciju, rekao je dizajner za Vogue. 

Jacquemus nije prvi dizajner koji se vratio na modne piste. Modni dvojac Dolce&Gabbana već je održao modnu reviju prije nekoliko tjedana, no bez publike, dok Dior planira cruise show ovaj tjedan, također bez publike. Valentino planira modnu reviju u Rimu pred malim brojem novinara. 

Giambattista Valli u novoj kolekciji predstavio maske za mladenke u svojem stilu, od nekoliko slojeva tila
Predstavljena jedna od prvih kolekcija čiji dio su i zaštitne maske: Dizajnerica želi potaknuti ljude na njihovo nošenje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".