Franckova čajanka

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL
Brojne glumice i modeli uživali su na čajanki uz Franck Superiore Tea. A uzvanicima je promovirana web stranica biram-caj.franck.eu na kojoj Franck nudi tri nova okusa čajeva, točnije već dobro poznate okuse u novim zanimljivim kombinacijama. Ove kombinacije dane su na raspolaganje potrošačima da svojim glasovima izaberu onu koja im se najviše sviđa i tako osiguraju proizvodnju i prodaju upravo te kombinacije.
Vidi originalni članak

Kako i priliči ekskluzivnim okupljanjima u palači Hrvatskog narodnog kazališta, uzvanici će moći uživati u vrhunskim čajevima Franckove stoljetne tradicije. Iako nam ljeto kuca na vrata i iako se planiraju godišnji odmori i mislima smo na pješčanim plažama okupanim suncem, dobro je planirati i već sada donijeti odluku što će nas grijati već ove zime – pogotovo ako imamo priliku sami izabrati koju od tri kombinacije čaja želimo vidjeti na policama dućana ili u omiljenom kafiću. 

Franck je lansirao web stranicu biram-caj.franck.eu na kojoj nudi tri nova okusa čajeva, točnije već dobro poznate okuse u novim zanimljivim kombinacijama. Tako su na izboru Moderni klasičar - kamilica, đumbir i med, Znatiželjni avanturist – šipak, hibiskus i kupina te Cool romantik - menta i spearmint s dodatkom cimeta. Ove kombinacije dane su na raspolaganje potrošačima da svojim glasovima izaberu onu koja im se najviše sviđa i tako osiguraju proizvodnju i prodaju upravo te kombinacije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".