U skroz frajerskom izdanju ova blogerica prošetala je Zagrebom

Modnu blogericu Magdalenu Maslowsku fotografirao je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Magdalena Maslowska je social media content creator i modna blogerica koja trenutno živi i radi u Hrvatskoj zahvaljujući suprugu nogometašu koji je, kao i ona, iz Poljske. 

Tajnu ovog frajerskog outfita otkrila nam je do zadnjeg detalja: 

Nosim kapu Dsquared2, košulju i hlače Zara, torbu Pinko i tenisice Alexander McQueen. Ova košulja mi je nova pa sam je poželjela odjenuti bez obzira na to što je zimska. Volim šilterice, imam ih 4, a ova mi je omiljena, dok klasične šešire ne nosim.

Volim casual stil, oversized odjeću i tenisice. U ormaru imam najviše tenisica, oversized jakni i vesti. - opisala je tako Magdalena svoj stil.

Kada je riječ o uzorcima, kaže da nosi sve uzorke osim životinjskih, a omiljena boja joj je crna te smatra da joj je to sretna boja: 

Nakon crne volim nositi još i bijelu, bež i sivu. Nosim i ostale boje, ali nisu mi toliko drage.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".