Frajeri, učite od njih: Evo tko su najbolje odjeveni Hrvati u protekloj godini!

Prisjetili smo se fantastičnih odjevnih kombinacija poznatih Hrvata kojima su nas oduševili u protekloj godina
Vidi originalni članak

Kraj godine je pred vratima pa je idealno prisjetiti se frajera u čijim smo kombinacijama uživali protekle godine... I, stvarno, teško je reći tko ima bolji stil jer je svaki po nečem poseban. Stoga, evo naših 10 favorita koji stil imaju u malom prstu. 

Davor Bienenfeld

Vlasnik popularnog zagrebačkog restorana često nosi karirana odijela, a ona s domaćim potpisom Ivice Klarića pristaju mu izvrsno! Napravio je odmak od klasične crne i plave te odlično isfurao trendi uzorak sezone. 

Vlaho Arbulić

Jednostavno i s rokerskim štihom. Mladi pjevač zna kako kombinirati najjednostavnije komade poput bijele majice ili crnih tenisica, a outfite uvijek upotpuni cool dodacima. 

Ante Vrban

Uvijek je besprijekorno odjeven, a bijela košulja i odijela krojena po mjeri neizostavan su dio njegove garderobe. 

Vedran Ćorluka

Iako ga najčešće viđamo u nogometnim dresovima i kratkim hlačama, moramo priznati da mu odijela stoje "k'o saliveno". Na vlastitom vjenčanju s pjevačicom Frankom Batelić posebno je zablistao.  

Luka Nižetić

Crno od glave do pete njemu pristaje fantastično, a ako ste u potrazi za ludim komadima ili takvom inspiracijom, možete ih definitivno pronaći u Lukinom ormaru. Nitko ih ne nosi tako hrabro i cool poput njega! 

David Skoko

Nemamo često priliku vidjeti ga u nečem što nije kuharska uniforma, no kad se pojavi, onda ukrade show! A tetovaže su tu baš kao točka na "i".

Ivan Vukušić

Što god nosio, bilo riječ o odijelima ili o casual majicama s printom i trapkama, Ivan zna nositi! Voditelj svaku kombinaciju začini nekim neobičnim detaljem, a zbog stila nam je i jedno od dražih lica s TV ekrana. 

Marko Tolja

Glazbenik prati baš sve trendove, a ne boji se biti svoj - odijelo u kraljevsko plavoj boji fantastičan je primjer kako se istaknuti u masi, a pritom i dalje poštivati dress code.

Janko Popović Volarić

Iako frajeri nisu najveći obožavatelji dolčevita, zgodan glumac ih tako dobro nosi! Sako je neizostavan dio njegovih odjevnih kombinacija, a u klasičnim odijelima izgleda tip-top. 

Slavko Sobin

Čini nam se da naš glumac može isfurati sve što mu padne na pamet, a opet izgledati u skladu s prigodom! Ružičaste košulje, cvjetni uzorci, hlače koje izgledaju poput dimija... Da, sve mu pristaje jer tko zna - zna!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".