Frajeri, što kažete: Nosi li ovaj poznati fotograf idealnu jesensku kombinaciju?

Goran Čižmešiaj fotografirao je Roberta Gašperta koji mu je otkrio zanimljivosti o svom stilu
Vidi originalni članak

Robert Gašpert poznati je fotograf, a u gradu ga je ulovio drugi fotograf - naš Goran Čižmešija, a Robert mu je rado pozirao. Za ovu prigodu odabrao je baloner i cipele s Esprit potpisom, dolčevitu iz zare i Springfield hlače.

Rekao je kako ne pati na trendove, ali voli nositi žive boje:

U jednom periodu sam mislio da starim pa sam na kratko nosio tamno, ali otkako sam drugi put postao otac, roditeljstvo me pomladilo i opet sam se vratio živim bojama. Ali sam na neki način i sazrio jer sam prvi put u životu odjenuo klasičan komad poput ovog bež balonera, a do sada sam nosio samo sportske jakne.

Kaže da je baloner kupio u jednom outlet shopu te mu je dugo stajao u ormaru, a onda ga je prije nekoliko tjedana odjednuo na snimanje gdje je dobio toliko komplimenata da ga sad stalno nosi! Kaže da se možda ohrabri i na prvi kaput... Pa, Roberte, našu podršku imaš - možda i u njemu postaneš street style zvijezda!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".