Frajeri, pripremite se: Za sljedeću godinu očekuje nas pomama za muškim torbicama!

Muške torbice ponovno se vraćaju u modu, a dolaze u različitim oblicima i veličinama. Nekada su muškarci nosili torbice samo oko struka, dok danas ima različitih modela.
Vidi originalni članak

Baš kao i  nekada kada su torbice oko struka, popularne "pederuše" nosili apsolutno svi, tako se ovaj trend može vidjeti i danas na modnim pistama.

Najpoznatiji dizajneri na svojim su revijama za sezonu proljeće 2020. predstavili muške torbice koje se još zovu i "murse", a dolaze u svakakvom obliku i nose se preko ramena, u ruci, na prsima ili bilo gdje to muškarci požele.

Neki dizajneri odlučili su se za manje torbe, dok je na primjer Louis Vuitton predstavio velike torbe u kojima se nalazi pravo cvijeće. Diorov dizajner Kim Jones se s druge strane odlučio za torbicu koja izgleda baš kao ženska torbica, a nosi se preko jednog ramena.

Osim na modnoj pisti, muške torbe se mogu vidjeti i na ulicama, a nose je brojne poznate osobe. Pjevač Nick Jonas nosio je crnu kožnu pismo torbu u Parizu. Novi trend češće će se viđati po ulicama, samo je pitanje za kakvu će se "mursu" pripadnici muške populacije odlučiti.

 

Kumice Ana i Zlata iskomentirale su najpopularnije i najčudnije trendove:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".