Frajeri otkrili idealan dar za Valentinovo: Neki žele da si cura kupi donje rublje, a drugi dan u pidžami

Moramo priznati, odgovori su ipak - pomalo očekivani!
Vidi originalni članak

Bliži nam se Valentinovo pa je definitivno vrijeme za last minute shopping. Ako i dalje ne znate što darovati svojem dragom, mi donosimo nekoliko ideja iz muške perspektive.

Pitali smo nekoliko frajera što bi voljeli dobiti za ovaj, mnogima poseban, dan. Ipak, moramo priznati, odgovori nas nisu iznenadili. Provjerite same!

Romano (26): Moram malo razmisliti, ali, zapravo, ništa puno - omiljena čokolada ili kolač je dar s kojim se baš nikad ne može pogriješiti.

Josip (29): Zajedno uzmemo slobodan dan, kupimo čipseve, čokolade, sokove, guilty pleasuers. I dan provedemo gledajući Netflix, kuhajući finu hranu i pijući fino vino, dok se u pauzama valjamo po krevetu. Bitno je naglasiti da ne izlazimo iz pidžame.

Marko (32): Mrzim Valentinovo pa ni nemam nekih želja. Ali, ako bih baš mogao birati, onda bi to bila neka dobra igrica za Play Station. 

Filip (26): Meni je Valentinovo svaki dan, a što se tiče poklona - slatko je uvijek plus! 

Mate (35): Nemam jako velikih želja za Valentinovo jer mi je to dan kao i svaki drugi. Ipak, s omiljenim parfemom ili nekim dobrim kožnim remenom definitivno nema greške. 

Toni (28): Mogu biti malo "prost"? Ako da, ne bih se žalio da, umjesto da meni nešto kupi, daruje sebi donje rublje i u pojavi se u tome! 

 

>> Pogledajte kako izgleda kad se po ljubavne savjete ode na - plac!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".