Frajeri, ne znate što isfurati na špicu? Definitivno se možete inspirirati outfitom prezgodnog bivšeg nogometaša

Čini se kako Ognjen Vukojević dobar stil ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Frajeri, ako tražite inspiraciju za vikend-outfit, definitivno se možete inspirarti našim bivšim nogometnim reprezentativcem, Ognjenom Vukojevićem. 

On za šetnju špicom bira ležerne komade pa je traperice kombinirao s bež džemperom, a isfurao je i prsluk kojim se definitivno prizivaju topli proljetni dani! 

Posebno su nam se svidjele njegove tenisice koje potpisuje brend Nike - iako su namijenjene ležernim prilikama, mogu "proći" i u nešto ozbiljnijim izdanjima. 

 

Prošetali smo gradom i provjerili koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode poput uvijača za trepavice, pegle za kosu, rašpice... 😄 I moramo reći da smo se iznenadili, osim što je vikler postao - četka za kosu! 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".