Frajeri, imamo super inspiraciju: Stajliš odvjetnik zna kako poštovati poslovni dress code, a pritom ne izgledati monotono

Goran Čižmešija fotografirao je frajera koji je pravi dokaz da s klasikom nema greške
Vidi originalni članak

Prije nešto više od dvije godine, zvijezda naše street style rubrike bio je i Šime Matak. Stil i jednostavnog ovog odvjetnika tad su nas oduševili, a ovih ga je dana Goran Čižmešija ponovno "ulovio" na zagrebačkoj špici.

Manje je više: Odvjetnik u čiji ćete se stil odmah zaljubiti

Baš kao i tad, Matak je ponovno rekao da neće ništa reći "jer će ga svi zafrkavati", no ne možemo ne primijetiti da mu kombinacije za prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen leže jednako dobro kao i one zimske, koju je pokazao prošli put. 

Odvjetnik je i ovog puta pokazao da je klasika najbolji odabir: sivo karirano odijelo kombinirao je sa smeđim detaljima, a look zaokružio bordo kravatom, jednostavnim sunčanim naočalama i odličnom kožnom torbom. Ovakve su kombinacije savršene za strogi poslovni dress code, a pritom ne izgledaju nimalo monotono zahvaljujući pažljivo odabranim detaljima. 

U galeriji pogledajte kakve je još kombinacije sa zagrebačkih ulica "ulovio" naš Goran Čižmešija:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Muškarci, učite od njega: Stylish frajer špicom prošetao u outfitu s kojim baš nikad nema greške i hit modelu tenisica
Ovaj muškarac nosi traperice oko kojih se vode vječne polemike - kako mu stoje?
Frajeri, učite od njega jer kombinaciji ovog prezgodnog muškarca ne možemo pronaći zamjerku
Frajer sa špice nosi jednostavnu kombinaciju kojom se mogu inspirirati svi muškarci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".