Frajeri i potfrknute traperice: Evo što muškarci stvarno misle o trendu golih gležnjeva!

Zamolili smo nekoliko muškaraca da nam otkriju koliko im je teško kupiti traperice i sviđa li im se trend koji se više viđamo posljednjih mjeseci u uličnoj modi
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko mjeseci, bez obzira na niske temperature, gdje god se okrenemo možemo vidjeti - gole gležnjeve! No, pritom ne mislimo samo na žene koje ni u zimskim danima ne odustaju od tog "trenda", već je tu sve više i muškaraca. Naime, od mnogih možemo čuti kako im je sve teže pronaći model traperica koji im odgovara jer je većina njih - prekratka. Zamolili smo nekoliko frajera da nam kažu što misle o tom trendu, prakticiraju li ga i koliko im je teško u shoppingu kad dođe red na traperice.

 

Hrvoje (28): Jako me živcira trend golih gležnjeva. Goli gležnjevi su mi senzualni isključivo na ženama, a "senzualno" i "muškarac" mi jednostavno ne idu u istu rečenicu! Što se tiče traperica, stvarno nisam preizbirljiv. Dobre modele nađem i u Lidlu - ne nosim ih često pa nisam jako zahtjevan.

Filip (29): Kad kupujem traperice, ipak se moram malo potruditi jer mi nije baš svaki model dobar. Uvijek se preznojim u kabini, no pronašao sam u Pull&Bearu model koji mi stvarno odgovara pa se nekako njega držim. A moje mišljenje o trendu golih gležnjeva? Pa... To mi je nekako čak i ok preko ljeta, ali ne smije biti "pregolo", odnosno traperice ne smiju biti prekratke i preuske. 

Ivan (37): Ne znam, meni je to grozno. Gdje god se okrenem, vidim prekratke traperice i dlakave gležnjeve, no i dalje se nikako ne mogu na to priviknuti! Čak mi i nije teško pronaći dobar model traperica jer imam nekoliko kojima sam "vjeran", no ono što me živcira je to što, osim što su modeli preuski, postali nekako preisprani ili prepoderani. Dajte mi neki običan model!

Marko (34): O trendu golih gležnjeva mislim sve najgore! Hajde, još nekako mogu "prežvakati" trend preuskih traperice, ali goli gležnjevi, pa katastrofa! Kad je riječ o kupnju traperica... Više mi nije teško pronaći dobar model, ali dok sam bio deblji nisam mogao pogriješiti s "wranglericama", bile su baš kako volim!

Borna (30): Obožavam gole gležnjeve,osjećam se slobodnije i elegantnije kad nosim takve hlače. Teško mi je naći bilo kakve hlače s obzirom da sam jače tjelesne konstitucije. 

Jan (30): Jako ne volim gole gležnjeve na muškarcima, isto kao i potfrknute traperice. Razlog? Jednostavno mi se ne sviđaju. I da... teško je naći regular kroj. Samo slim fit mrkve

Bogdan (31): Što se tiče golih gležnjeva, ne znam što bih rekao... Ne prakticiram taj trend, znači, ne sviđa mi se. U biti, nije mi to toliko loše, ali bosa noga STVARNO pogoršava stvar. Problem je što u dućanima nema "poštenih" hlača za kupiti. Sve su traperice ili poderane ili preuske, a neke su toliko uske da me zabole pojedini dijelovi tijela kad čučnem! Zaključak? Imam stvarno velikih problema pri odabiru hlača, osobito traperica. 

U videu pogledajte koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".