Frajer sa špice nosi jednostavnu kombinaciju kojom se mogu inspirirati svi muškarci

S crnom i nijansama sive baš nikad nema greške, a to zna i frajer sa špice koji je takav outfit odabrao za šetnju zagrebačkom špicom.
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj špici uvijek možemo svjedočiti najzanimljivijim odjevnim komadima i modnim dodacima. Ipak, ono što uvijek dobro prolazi je klasika, a to zna i frajer sa zagrebačke špice kojeg je na Cvjetnom trgu "ulovio" naš fotograf. 

Klasične skinny traperice kombinirao je s tzv. "špricanim" kaputom ispod kojeg se nazirao maslinasto-zeleni kardigan. Look je zaokružio kožnim komadima - rukavicama koje su must have, osobito kad temperature padnu ispod nule te kožnim čizmama koje su svoje mjesto pronašle u gotovo svakom muškom ormaru. 

Ako u svoju garderobu još uvijek niste dodali par kožnih čizama koji je nosiv u različitim prigodama i svakoj će odjevnoj kombinaciji biti točka na "i", u nastavku donosimo nekoliko modela iz high street ponude koje će super izgledati uz kapute i ležernije jakne.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".