Fotografija ove zagrebačke maturantice iz 50-ih godina izazvala je brojne reakcije!

U kratkom roku skupila je preko tri tisuće lajkova, a lijepi komentari pršte na sve strane
Vidi originalni članak

Koje držanje i stas... Prekrasna djevojka, a vjerujem i mama, napisao je jedan član grupe Zakaj volim Zagreb, gdje je fotografija objavljena. A da idemo brojati koliko puta je netko ispod napisao "Predivna!", "Prekrasna" ili "Lijepa", ne bismo stali do sutra. 

Vesna Ardalić rekla nam je kako je to njena majka, koja je u to vrijeme bila maturantica i fotografirala se ispred zagrebačkog HNK 1957. godine. 

- To je moja mama Mirjana, a fotkao je moj budući tata - simpatično objašnjava Vlatka. Njeni su roditelji tada još bili djevojka i momak, a on ju je fotografirao taman prije puta u Ameriku.

- Išla je u Ameriku kod ujaka na godinu dana - kaže nam Mirjanina kćer.

Fotografija je skupila i gotovo 200 komentara, a izgleda kako se većina članova iz grupe s nostalgijom prisjeća tog nekog vremena i žena koje su tada hodale ulicama grada. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".