Fotografija Melanije Trump u bijelom kompletiću zbunila je sve!

Modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor iskomentirala je styling prve dame u posjeti Engleskoj
Vidi originalni članak

Britanci imaju posebnu ljubav prema šeširima, to kod njih nisu samo predimenzionirani „leteći tanjuri“, već umjetnička, statement pokrivala za glavu, kaže Dubravka.

- Kraljica Velike Britanije to ovdje dokazuje po tko zna koji put, dok šešir prve dame istovremeno djeluje – previše jednostavno i banalno. Ipak, nije jednostavno parirati domovini stila i kraljevske tradicije. Bijela je odličan odabir, no kod Melanie strukirana forma, u kombinaciji s tamnim remenom, dosta ističe trbuščić - dodaje Dubravka. Na fotografiji izgleda kao da Melania iščekuje prinovu, pa je fotografija pomalo zbunila one koji su je vidjeli. 

 

- Što se kombinacije boja tiče, navy je uvijek dobra ideja. Simbol je klasike i uvkjek daje zahvalnu dozu finoće. Kragnica i jakna zakopčana do grla insinuiraju one omiljene royal kombinacije kakve uredno nosi Kate Middleton.

Kraljica Elizabeta u svom je simboličnom stilu, u jednom tonu od glave do pete. Njezini odabiri često imaju poruku, ovoga puta to je zelena, simbol mira, prirode i pomirenja. Kaput krasi i nezaobilazni broš, ovoga puta zelena „suzica“, vjerojatno smaragdna, zaključuje modna savjetnica.

I Camilla je zablistala u bijelom s nude cipelama. S ovakvom kombinacijom zaista nema greške.

Kakvu je poruku Meghan Markle poslala za vrijeme prvog pojavljivanja u javnosti nakon rođenja sina:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".