Festivalski look Damira Habijana: HDZ-ov zastupnik odabrao mrežastu majicu i Adidas dodatke

Damir Habijan u slobodno se vrijeme bavi crossfitom, trči maratone i planinari, a na društvenim mrežama podijelio je fotografije s festivala elektroničke glazbe Forestland, koji se održao proteklog vikenda u Međimurju
Vidi originalni članak

Više od 10 tisuća ljudi uživalo je na ovogodišnjem, jubilarnom festivalu Forestland X, a među okupljenima u Međimurju bio je i HDZ-ov zastupnik Damir Habijan čija je odjevna kombinacija došla u modni fokus. 

U festivalskom looku kombinirao je mrežastu potkošulju s kratkim crnim hlačama, dok su dodaci bili u znaku popularnog brenda Adidas.

 

Odabrao je bijele tenisice i čarape s prepoznatljivim "crtama" i logom, a na jednoj od fotografija koju je podijelio na svojim društvenim mrežama, do izražaja su došle njegove tetovaže na ruci, što se popularno naziva tattoo sleeve

 

Na Facebooku je podijelio nekoliko fotografija i videa s festivala te je pohvalio 10. izdanje Forestlanda.

– Još jedno odlično izdanje Forestlanda. Velike pohvale organizatorima što su izgradili jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe – napisao je zastupnik.

 

Kako je Večernji list pisao ranije, Habijan je pravnik po struci, a u slobodno se vrijeme bavi crossfitom, trči maratone i planinari. Fotografije često dijeli i na Instagramu, gdje ga prati oko 2800 ljudi. Najčešće su u pitanju fotografije s odmora ili raznih sportskih događanja te poslovne kombinacije. 

Elegancija kakvu ne viđamo svaki dan: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama

Asimetrična haljina, omiljene natikače i torba: S tri komada do ljetne kombinacije kojoj nećete pronaći manu

Iva Šulentić modno briljirala: Netipičan top ističe se efektnim detaljem i idealan je kad želite odmak od klasike

Na sniženju ima jakni i prsluka, već od 40-ak kuna, koji će odlično izgledati u jesenskim i zimskim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".