Festivalska moda - najzanimljivije s Coachelle

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: Pinterest FOTO: Pinterest FOTO: Pinterest FOTO: Pinterest FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Prozirne haljine, krune od cvijeća, šljokičaste tetovaže, čipka posvuda... Sve to, i još jako puno toga se popelo na stilski vrtuljak Coachelle...
Vidi originalni članak

Glazbeni festival Coachella proteže se na dva uzastopna vikenda, a osim po odličnim glazbenim nastupima, u cijelom svijetu je poznat po osebujnom modnom izričaju svojih posjetitelja. Ukoliko niste jedan od sretnika koji su otputovali u Indio u Kaliforniji, donosimo vam pregled modnih trendova koji se nose na festivalu.

Čipka je apsolutni must have. Iako su čipkasti topići zaštitni znak festivala; ove godine prevladavaju čipkane haljine u različitim dužinama. Njima nisu odoljele ni Victoria's Secret anđelica Alessandra Ambrosio kao ni blogerica Chiara Ferragni.

Prevladavaju svijete boje odjeće koje nisu najzahvalnije za festival koje se održava na otvorenom. Tkanine su uglavnom prozirne, prozračne, čipkaste.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".