Fendi zna kako: šminkerica ili ne, voljet ćete ove torbe!

Definitivno nam trebaju u kolekciji!
Vidi originalni članak

Torbe s trodimenzionalnim cvjetnim ukrasima veliki su hit ove sezone - možemo ih pronaći u dizajnerskim, ali i high street trgovinama, a one koje su nam osobito zapele za oko su torbe s potpisom dizajnerske kuće Fendi. Riječ je o jednoj torbi za nošenje preko ramena i ruksaku, a obje krasi trodimenzionalno cvijeće koje im daje posebnu notu ženstvenosti i elegancije.

Metalik komadi uvukli su nam se u ormare još prije nekoliko sezona i od tada ne gube na svojoj popularnosti, a u kombinaciji s ovako zanimljivim detaljem čini pravi statement komad. Torba je napravljena od kože, a može se pronaći na web shopu My Theresa po cijeni do 2950 eura. 

Ako više volite praktičnost i pobornica ste ruksaka, onda je ovaj s Fendijevim potpisom pravi izbor za vas - zahvaljujući glamuroznom dizajnu, izbjeći ćete sportski look te bez problema ga iskombinirati u kombinacijama koje nisu casual. I ovaj je ruksak napravljen od kože, a njegova je cijena 1790 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".