Fendi predstavio zaštitnu masku za lice, a cijena joj je nevjerojatna!

Na nekim dizajnerskim shopovima, poput Luisa via Roma, ova je dizajnerska zaštitna maska - rasprodana
Vidi originalni članak

I dok traje nestašica "klasičnih" zaštitnih maski, na tržište je svoju "izbacila" i luksuzna kuća Fendi. Cijena dizajnerske zaštitne maske je nevjerojatnih 190 eura, a iz brenda kažu da je dio kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine

Na pojedinim web shopovima ova je zaštitna maska rasprodana, što na nevjerojatan način dočarava paniku oko šrienja koronavirusa, no pronašli smo je na web shopu Saks Fifth Avenue, koji dostavlja i u Hrvatsku.

Podsjetimo, zbog širena koronavirusa otkazane su revije na Tjednu mode u Milanu - Giorgio Armani zamolio je sve uzvanike da ne dolaze na reviju, već da je prate putem live streama putem web stranice pa je revija održana u praznoj dvorani. 

Zbog straha od koronavirusa, Giorgio Armani održao modnu reviju bez publike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".