"Fascinirana sam boksom, Mavrovićem i Anthonyjem Joshuom!"

Cover zvijezda srpanjskog broja seksepilna je Lana Jurčević
Vidi originalni članak

Druga je subota u mjesecu, a to znači samo jedno - novi broj magazina Diva je na kioscima uz Večernji list! Zvijezda naslovnice srpanjskog broja je Lana Jurčević koja je tom prilikom otkrila i neke zanimljivosti o poslu, novoj pjesmi, ali i aktivnostima u slobodno vrijeme. 

Naime, seksepilna pjevačica velika je obožavateljica boksa, a ta ljubav traje još od djetinjstva: 

Sjećam se da sam još kao klinka cijelu noć ostala budna kako bih gledala borbu Željka Mavrovića. Ne mogu se sjetiti koliko sam tada imala godina, ali znam da sam bila na nekom teniskom kampu s mamom i da me ona blijedo gledala kad sam je obavijestila da moramo u nekom kafiću sjediti i gledati TV do ranih jutarnjih sati jer se borba odvijala u drugoj vremenskoj zoni. Željka i danas često sretnem, uvijek mu to spomenem, pa se smijemo. Čak smo radili nekoliko kampanja zajedno.

Ipak, danas je na Željkovo mjesto došao britanski boksač Anthony Joshua čiji ju je put do svih titula ostavio do riječi. Nedavno je i s obožavateljima na Instagramu podijelila svoju ljubav prema boksu, a nije imala pojma da će tom objavom izazvati toliko reakcija. 

Lana je nedavno objavila i novu pjesmu zanimljivog imena "Kim Kardashian" - iako pjesma nosi njezino ime, pjevačica je u stvarnom životu još nije srela, no, ako bi i došlo do susreta, Lana je izjavila kako bi jednostavno pustila ženu na miru jer je sigurna kako joj upravo mir treba. 

Ostatak interesantnog intervjua možete pročitati u novom broju u subotu, a, osim odličnog sadržaja, čekaju vas i fantastični ljetni darovi u kojima možete zablistati poput naših djevojaka. O čemu je točno riječ, pročitajte ovdje

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".