Farmaceutkinja zablistala u izdanju koje nikad ne dosadi, a trendseterice ga rado biraju u proljetnim danima

Prisjetili smo se kombinacije Tine Babajko, farmaceutkinje izvrsnog stila koja je prošlog rujna rado pozirala našem Goranu Čižmešiji u it kombinaciji
Vidi originalni članak

Prijelazno razdoblje mnogim je ljubiteljicama mode i omiljeno jer donosi najbolje od zimske i proljetne garderobe. Jedna od najpopularnijih kombinacija je i ona haljine i čizama na "gole" noge, a odabrala ju je i Tina Babajko, farmaceutkinja izvrsnog stila čije smo se kombinacije iz rujna pretprošle godine sada rado prisjetili. 

Tada ju je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je tada rekla da obožava čizme, a trendove prati, no ipak postoje neke stvari koje nikad ne bi nosila. U tom je izboru istaknula čizme s plutenim đonom. U ovoj je kombinaciji odabrala popularnu Zarinu haljinu točkastog uzorka koja je osvojila ormare trendseterica, a romantičnom je modelu "suprotstavila" čizme vojničkog stila. 

Takav spoj idealan je za prve tjedne proljeća kada su jutra i dalje prohladna, no po danu nas griju ugodne temperature, a volimo je jer što ostavlja chic dojam. 

Outfitu je dodala predimenzionirani crni sako, klasik koji svoje mjesto treba pronaći u svakom ormaru, a crno-bijelu kombinaciju zaokružila je dizajnerskom torbicom u nježnoj zelenoj nijansi. 

Na jedno mjesto izdvojili smo najljepše torbice iz H&M-a do 45 eura:

FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 45,99 EUR FOTO: H&M 20,99 EUR FOTO: H&M 35,99 EUR FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 35,99 EUR FOTO: H&M 20,99 EUR FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 27,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR FOTO: H&M 32,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 17,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR

Novinarka odličnog smisla za modu isfurala traperice koje su hit već nekoliko sezona
Par u elegantnom izdanju kojem nećete pronaći manu: 'Nismo se dogovarali što obući, to je veseli proljetni štih'
Učinkoviti skincare proizvodi koji su cjenovno pristupačni, a dermatološki odobreni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".