Fantastični personalizirani sakoi Brenda O´dijelo imaju novu kolekciju

Iza popularrnog brenda O´dijelo stoji dizajnerica iz Istre Anja Stehlik koja svake sezone svojim odijelima po mjeri ( muškim i ženskim) unosi dozu inovativnosti, kako u vanjskom izgledu, tako i u kreiranju podstave po želji klijenata.
Vidi originalni članak

Biti dobar dizajner muških i ženskih odijela po mjeri zahtjeva prvenstveno znanje o konstrukciji koju kod muške mode pomičemo nekim detaljima kod moderiranja, no da i dalje bude dovoljno ležerno i uniformirano, dok kod ženske izrade po mjeri svakako si dajem oduška u kreiranju i dezenima, rekla je dizajnerica Anja Stehlik.

Nova ženska O´dijelo kolekcija : vrhunski krojeni sakoi, kimona i limitirana kolekcija remena

Brend O´dijelo dizajnerice Anje Stehlik novom kolekcijom samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ilustrirane podstave po želji, citati unutar odijela, personalizirane fotografije samo su dio ove posebne priče odijela koja se izrađuju po mjeri.

Satenski kimono i blejzeri kao statement

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na blejzeri koji se kombiniraju sa kimonima koji će postati miljenici svake modne individualke. Blejzeri u smeđoj, kariranoj, ciglastoj boji vaš su jesenski saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju kavu, odlazak na posao, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine. Kimona osvajaju mogućnošću kombinacija o d onih s visokim čizmama na petu, do bikerskih . Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Uz blejzere dolazi I limitirana kolekcija remenja u plavoj I bakrenoj nijansi koje su ručno rađeni u jednoj manjoj istarskoj fakturi, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća izrade kože.

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje , poput perlica na reverima u boji sakoa kao I sako od eko kože krasi detalj u struku kojim kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantan i nadasve profinjen.

O´dijelo kolekcija pušta modnu individualku da ove sezone pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Kolekciju možete pronaći u Stehlik trgovini u Puli te na webshopu www.anjastehlik.com

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".