Fantastični ljetni trio

Savršeno modno rješenje za ljetne vrućine je uvijek - kombinezon!
Vidi originalni članak

Za okorjele fashionistice ljetne krpice su slaba točka a pripreme ljetne garderobe traju od izlaska prvih zraka sunca pa sve do samog polaska na toliko iščekivani godišnji. No, složit ćete se, nakon dana provedenog na plaži često posegnemo baš za onim najjednostavnijim i laganijim komadima koji ne zahtijevaju pretjeran trud. Zato je njegovo veličanstvo kombinezon, uvijek idealno rješenje. 

Lako ga je nositi a njegova je čar u tome što će uz prave cipele i modne dodatke u kratkom roku proživjeti i više nego uspješnu transformaciju iz ležerne dnevne u seksi večernju varijantu. Za vas smo odabrali tri šarena ljetna kombinezona s kojima sigurno nećete pogriješiti! Kako vam se sviđaju?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".