Fantastične modne kampanje - s Pokemonima!

FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr FOTO: Tumblr
Pokemon Go igrica zapalila je svijet brzinom munje, a sve vezano za slatke Pokemone postalo je ponovno jako in.
Vidi originalni članak

Osim legendarne Ashove kape koja je, složit ćemo se, pravi statement komad, Pokemoni su došli i u srž svijeta mode pa se fashionisti doslovno grabe za svu odjeću i modne dodatke ukrašene Pokemonima još iz perioda 2000-ih kada je crtić bio na vrhu svoje popularnosti. 

Jedan Tumblr profil otišao je korak dalje pa nam pokazao kako bi izgledao modni svijet da ga napadnu Pokemoni. Oni su se tako pronašli rame uz rame s modelima kao što su Lindsey Wixon, Anna Ewers i Cara Delevingne i pozirali za brendove Prada, Chanel, Kenzo, Balmain i mnoge druge. 

Nakon što smo vidjeli ove fantastične kampanje, točnije njihov Poke-redizajn, sigurni smo da će domišljati dizajneri, na čelu s Karlom Lagerfeldom i Jeremyjem Scottom, i zaista uvrstiti mala slatka čudovišta u svoje reklame, ali i na pistu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".