Fantastična suradnja Air Jordana i Diora: Tenisice koje spajaju najbolje od oba modna svijeta

Još jedna u nisu genijalnih modnih suradnji
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko tjedana stalno pristižu vijesti o suradnjama sportskih i dizajnerskih modnih giganata. Prvo nas je oduševila suradnja Prade i Adidasa, a sada nas očekuje još jedva zanimljiva, ona Air Jordana i Diora. 

The Air Dior tenisice predstavljene su na Diorovoj reviji u Miamiju. Tenisice su dijelom nove kolekcije koja se uglavnom temelji na printovima (zmijskom, tropskom i prepoznatljivom Diorovom monogramu). Nakon prezentacije, Diorov dizajner Kim Jones predstavio je na Instagramu prvu fotografiju, točnije video, tenisica. 

AJ1 tenisice krase ručno oslikani srebrno-bijeli rubovi i Nikeov prepoznatljivi luk ukrašen Diorovim printom. Potplati su prozirno-bijeli, a imaju i Air Dior logo koji je spoj krila i košarkaške lopte, a tu je i neizostavan Jordanov Jumpman. 

- Odlučio sam surađivati s Jordan Brandom jer je i Christian Dior surađivao s najboljim američkim brendovima svog vremena - rekao je Jones.  

- Volim spoj dvaju različitih svjetova i različitih ideja. Dior i Jordan Brand oboje su simboli apsolutne izvrsnosti u svojim poljima. Spojiti njih u ovoj posebnoj suradnji predstavljanje je nečega uzbudljivog i novog - komentirao je dizajner, a prenosi Harper Bazaar.

Brendovi još nisu otkrili cijenu Air Dior tenisica, kao ni to hoće li biti dostupne u ženskoj inačici, ali možemo ih očekivati u dućanima u travnju iduće godine. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".