Fani Čapalija u haljini s H&M-ovog sniženja koja je kao stvorena za ljetne svečane prigode

Haljina od šifona s izrezom na leđima i paisley uzorkom savršen je izbor za ljetne prilike kad želite zablistati
Vidi originalni članak

Na druženju u ljetnikovcu Residence Kaštelet proteklog je vikenda uživala i Fani Čapalija. Bivša miss Hrvatske bila je jedna od gošća na otvorenju renoviranog baroknog ljetnikovca koji još od 18. stoljeća ponosno krasi obalu Tučepa.

Boja koja je, uz bijelu, "zaštitni znak" ljeta definitivno je žuta, boja sunca. Za ovu svečanu prigodu odabrala ju je i Fani koja se pojavila u lepršavoj haljini od šifona, s potpisom popularnog high street brenda, H&M-a. Haljinu krasi efektan izrez na leđima, zvonoliki rukavi i decentan paisley uzorak koji uvijek dođe u prvi plan s ljetnim danima.

Najbolje od svega je što se haljina trenutno nalazi na sniženju. Umjesto redovne cijene od 49,99 eura, sad je za nju potrebno izdvojiti 19,99 eura, odnosno oko 150 kuna. Ovakva je haljina kao stvorena za ljetna druženja i svečane prigode kad želite zablistati, a bivšoj miss Hrvatske pristaje kao salivena. 

Kombinirala ju je s minijaturnom torbicom i upečatljivim ružičastim salonkama koje su bile odličan kontrast žutoj haljini.

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".