Fani Čapalija u haljini s dubokim prorezom otkrila savršene noge

Zablistala je na otvorenju kluba
Vidi originalni članak

Brojni obožavatelji sunca, plaže i lude zabave ovog vikenda nisu propustili otvorenje kluba Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav u okolici Splita. Lude ljetne ritmove, hranu koju prožimaju okusi istoka i juga te odličnu atmosferu nije propustila ni Fani Čapalija koja je na zabavi jednostavno - blistala.

Čini nam se kako jedna od naših najljepših missica izgleda bolje nego ikad - jednostavna ljetna bijela haljina romantičnih motiva i visokog proreza otkrila je njezine fantastične noge, a odabirom srebrnih sandala pokazala nam je kako jednostavnost i klasika uvijek odlično funkcioniraju.

Točka na "i" cjelokupnog stylinga definitivno su bili lagani valovi u kosi koji su savršeno zaokružili Fanino prekrasno lice! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".