Fani Čapalija plijeni pozornost gdjegod se pojavi: Izgleda odlično u skroz jednostavnoj kombinaciji

Bivša misica nosi najpopularniji uzorak sezone
Vidi originalni članak

Nakon Zagreba, Farmacija nastavlja proslavu 10. rođendana javnozdravstvenim akcijama po Hrvatskoj. Ovaj vikend City Centar One u Splitu na jedan dan je postao centar zdravlja gdje su građani mogli kroz razna savjetovališta obaviti besplatne preglede p.  Akciju su podržale i brojne poznate osobe, među kojima je bila i Fani Čapalija.

Lijepa Splićanka za ovu je prigodu odabrala jednostavnu proljetnu kombinaciju: točkastim hlačama i bluzom s potpisom Anamarije Asanović istaknula je vitak struk, a ljetne temperature omogućile su i uranjeno nošenje sandala. Sa šminkom nije eksperimentirala, već se odlučila za prirodan make up, a kosu uvila u lagane valove. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".