Evo tko je, prema vašem izboru, najbolje odjevena Hrvatica u protekloj godini!

Prisjetili smo se fantastičnih odjevnih kombinacija poznatih dama i prepustili vam da odaberete koja je najbolje odjevena
Vidi originalni članak

Kraj godine je pred nama pa smo se odlučili prisjetiti najboljih stylinga poznatih dama u protekloj godini. Cijele smo godine pisali o njihovim odjevnim kombinacijama u kojima su blistale na društvenim događanjima, ali i u privatnom životu, a na vama je bilo da odaberete onu koja vas se najviše dojmila.

Prvo mjesto uvjerljivo je zauzela odvjetnica Jadranka Sloković s 59,07% glasova. Odvjetnica je poznata po klasičnom stilu odijevanja u kojem bijele košulja, odijela i glomazni kaputi vode glavnu riječ, a crveni ruž i valovita bob frizura njezin su zaštitni znak. U slobodno vrijeme ne izlazi iz traperica koje joj super pristaju!

Slijedi je Iva Radić, vlasnica portala Journal.hr, poduzetnica i bivša manekenka. Nitko jednostavne komade ne nosi tako dobro i s toliko stila poput Ive. Na njoj i najobičniji komadi poput skinny traperica i obične majice izgledaju jako stylish, a bez problema može isfurati i upečatljive komade. 

Na trećem se mjestu našla umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi kojoj nerijetko daju laskavu titulu modne ikone. Hrabro nosi upečatljive komade, a šeširi su njezin zaštitni znak. 

Na četvrtom mjestu nalazi se Izabel Kovačić, Sabina Glasovac, Ana Petričić Gojanović i Lidija Lešić dobile su jednak broj glasova, zatim Viktorija Rađa, Marina Matić i Rita Rumora! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".