Evo što (osim dresa naravno!) odjenuti za gledanje tekme u nedjelju

Crveno, bijelo i plavo, logično, vode glavnu riječ!
Vidi originalni članak

Štikle zaboravite, jer sigurno nećete skakati i navijati u visokim petama (čast iznimkama). Potražili smo udobne i stylish komade koje možete odjenuti sutra za finalnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. 

Za cure koje vole jednostavnost predlažemo da kombinaciju svedu na samo nekoliko komada. Crvena haljina u kombinaciji s bijelim tenisicama bit će dobar odabir! 

S trapericama nema greške, a s obizorm na to da će temperature u nedjelju biti visoke, ostavite skinny traperice u ormaru i radije odaberite neke malo šire. Naravno, trebat će vam nešto crveno-bijelo, pa predlažemo jedan ovakav topić i trendi plave espadrile. Oko glave možete zavezati crvenu maramu. Nikad dosta crvene!

A sada jedna potpuno crveno-bijela kombinacija, jednostava, ali opet efektna! Spremne ste za navijanje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".