Evo odakle je misteriozan ceker kojeg je nosio Tomislav Madžar i o kojem se priča na društvenim mrežama

U komentarima se moglo pronaći i onih koji u šali tvrde kako su cvjetni motivi "in", kao i onih koji duhovito tvrde kako mu je šareni ceker savršeno podigao odjevnu kombinaciju.
Vidi originalni članak

Kad govorimo o jučerašnjem sučeljavanju, osim političkih tema, pozornost su ukrale odjevne kombinacije Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića koje je prokomentirala naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor, ali i misteriozni ceker kojeg je nosio Tomislav Madžar.

Savjetnik aktualne predsjednice Republike Hrvatske u njoj je nosio izotonične napitke, a izazvao je brojne duhovite komentare na društvenim mrežama, gdje se o misterioznom cekeru ne prestaje govoriti. Ružičasti ceker potpisuje američki brend Michaels - riječ je o lancu umjetničkih dućana, a u ponudi nemaju samo cekere, nego pribor, platna, tkanine..., piše 24sata. 

Ceker je na društvenim mrežama izazvao brojne duhovite komentare - neki su pitali gdje ga mogu nabaviti, a drugi su bili posebno kreativni, poput kontrolora leta Alena Kolbasa.

U komentarima se moglo pronaći i onih koji u šali tvrde kako su cvjetni motivi "in", kao i onih koji duhovito tvrde kako mu je šareni ceker savršeno podigao odjevnu kombinaciju, a posebno nas je osvojio komentar s kojim se mnogi mogu poistovjetiti:

Nadam se da je ova velika bapska vrećica puna malih vrećica, kao pravom uobičajenom Hrvatu.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".