Evo koji dizajneri stoje iza odijela koja je hrvatski modni 'power couple' nosio na vjenčanju

Vinko Filipić, osnivač i direktor Fashion.hr-a, oženio je svoju dugogodišnju djevojku, bivšu manekenku Sanelu Seferagić, ovog vikenda u zagrebačkoj starogradskoj vijećnici
Vidi originalni članak

Predivna mladenka pojavila se u neuobičajenom izdanju. Sanela Seferagić nosila je odlično bijelo odijelo. Odijelo potpisuje novosadski dizajneri, Mihano Momosa, koji je na BIPA Fashion.hr-u već imao revije. U njegovoj posljednjoj bridal kolekciji nalazi se i jedno odlično odijelo, slično ovom kakvo je nosila Sanela. 

Stajalo joj je kao saliveno, a jednostavna frizura i kopča u kosi odlično su se uklopile u cijelo izdanje. Mladenka je zaista blistala!

 

Vinko je ostao vjeran Ivici Klariću. Nosio je plavo odijelo sa kariranom mašnom i istim prslukom i zaista odlično izgledao. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".