Evo kako do komada sa Zarinim potpisom za koje malo tko zna: Ima divnih haljina, hlačica, natikača...

Zara Home obožavamo kad smo u potrazi za stvarima za uređenje doma, no jeste li ikad razmišljali o tome da tamo potražite najnoviji odjevni komad?
Vidi originalni članak

Ako volite kupovati u Zari, onda ste upoznati i s činjenicom da niste jedini "zapikirali" trendi komad iz najnovije kolekcije i da je lako moguće da ćete u šetnji gradom vidjeti još nekoj u majici, sandalama ili jakni sa Zarinim potpisom. Ipak, tu je jedan shopping hack koji će oduševiti sve one koji vole kupovati u popularnom španjolskom high street brendu, no i dalje žele imati malo drugačije odjevne komade. 

Radi se o Zara Home web shopu - na mjestu na koje inače idemo po prekrasnu dekoraciju za dom, pronašli smo nekoliko genijalnih komada koji će super nadopuniti ljetni ormar. Tu su jednostavne i udobne pidžame, tunike koje su kao stvorene za plažu, lagane košulje, kratke hlačice, efektni kompleti, pa čak natikače i balerinke. 

Za zadnje dane ljeta, u kolekciji se mogu pronaći i jednostavni kupaći kostimi za žene i muškarce koji odolijevaju svim trendovima pa su nosivi godinama, kao i modni dodaci poput šešira, torbe za plažu, ručnika...

U galeriji smo izdvojili najljepše komade sa Zara Home potpisom:

FOTO: Zara home 459 kn FOTO: Zara home 359 kn FOTO: Zara home 359 kn FOTO: Zara home 259 kn FOTO: Zara home 259 kn FOTO: Zara home 219 kn FOTO: Zara home 219 kn FOTO: Zara home 199 kn FOTO: Zara home 199 kn FOTO: Zara home 159 kn FOTO: Zara home 149 kn FOTO: Zara home 199 kn

Jesen je nezamisliva bez sakoa, a u Zarinoj ponudi pronašli smo 20 genijalnih modela od 229 kn za svaki stil
U Zarinom "skrivenom" odjelu s posebnim cijenama ponuda je bolja nego ikad: Izdvojili smo 15 super komada do 199 kn
"Skinula" poze modela: Ako ste u zadnje vrijeme išli na Zarin web shop, moći ćete se poistovjetiti s ovim videom!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".