Etna Maar predstavlja kampanju "Alice was here"

FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić FOTO: Belizar Valić
Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom.
Vidi originalni članak

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom.

Za sezonu jesen/zima 2016/17. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju simboličnog naziva  ''Alice was here.",  koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru. Kao što i samo ime govori, kolekcija je inspirirana likom Alise (Alisa u zemlji čuda i Alisa iza ogledala), a sadrži modele voluminoznih kaputa i jakni, pletenine, tunika i haljina neobičnih formi crvenih, crnih i plavih tonova, a opet tako svakodnevno primjenjivih.

Svi modeli iz kolekcije međusobno se mogu kombinirati, a izrađeni su od kvalitetnih vunenih i pamučnih tkanina, s kožnim detaljima. Sve je stvar mašte i osobne smjelosti - koliko ste spremni zaći iz standardnih modnih normi i ''prekršiti ''ih kako bi ostali svoji i prepoznatljivi? Baš kao i Alisa, tako i dizajnerica ASP svake sezone iz svog sna stvori novu modnu priču i priredi nove modne uloge za sve one koji se ne boje upasti  u ''zečju rupu '' kako bi doživjeli novu modnu avanturu Etne Maar

Kolekcija je već dostupna diljem Europe i SAD-a, kao i u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima, te uskoro i putem web shopa.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".