Shoppingoličari razgrabili skupocjenu H&M-ovu kolekcija u samo dva sata!

Kolekcija je rasprodana unatoč vrtoglavo visokim cijenama, a prodani su čak i najskuplji komadi!
Vidi originalni članak

Nakon što prošlogodišnja H&M-ova suradnja s Kenzom nije naišla na očekivan odaziv, isto se ne može reći za ovogodišnju suradnju s Erdemom jer je kolekcija na web shopu rasprodana u gotovo dva sata.

Nakon jutarnjeg rušenja servera, trendseteri su jedva dočekali dodati komade u svoje košarice, a to je rezultiratlo time da na webu nema gotovo - ničeg! Bez obzira radi li se o čarapama od tridesetak eura, haljinama od stotinu eura ili skupocjenim bundama, većina tog više nije dostupno!

Jedino što smo pronašli da je ostalo do 13 h je ova bluza koja se prodaje po cijeni od 99 €, a i ona je dostupna isključivo u veličini 34! Pa stoga, tko prvi - njegovo! 

Provjerili smo i kakvo je stanje u trgovini na Cvjetnom: neslužbeno doznajemo kako je do 14 sati od ženske kolekcije ostalo svega nekoliko komada, dok muškarci do kraja dana možda nešto i uspiju kupiti jer njihova kolekcija nije prodana do kraja...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".