Emocije izražene u nakitu – u Zagreb stigla nova kolekcija nakita Dodo

Prelijepo dizajnirani privjesci u obliku školjke, sunca i morske zvijezde donijeli su djelić ljetne atmosfere i na gradski asfalt
Vidi originalni članak

Vruć  pijesak  na  plaži  i beskrajno plavetnilo mora od sada su dostupni i kroz  dragocjene  materijale  i  suvremeni  dizajn  nakita  Dodo.  Uz  nove privjeske u obliku sunca, morske zvijezde i školjke sigurno je da će ljetne mjesece  pred  nama  obilježiti nove romanse, poznanstva i, naravno, brojni ljetni festivali.

Ovaj  luksuzni  brend  najpoznatiji je upravo po svojim prelijepo izrađenim privjescima,   čije  su  poruke  univerzalno  prihvaćene, jer ljubav, sreća prijateljstvo  pronalaze  put  do  svačijeg  srca. Upravo je najpopularniji svjetski  glazbeni  festival  Coachella inspirirao nove komade nakita, čiji dizajn i boje prenose prepoznatljiv boho-chic stil i atmosferu Kalifornije.

Privjesci  u  obliku  sunca  i  školjke, koje možete pronaći i na njiihovoj zagrebačkoj  adresi  u draguljarnici Malalan, Cesarčeva 6-8, izrađeni su od ružičastog  zlata,  dok je morskoj zvijezdi pridodan i sjaj emajla. U novoj ponudi nalaze se i rainbow narukvice od lakiranog srebra, koje će zasigurno oduševiti  sve mlade, ali i one koji se tako osjećaju, jer godine nisu samo broj,  kao  što  ni  Dodo  privjesci  nisu samo nakit. Znalci će reći da je najvažniji  doživljaj  i  emocije,  a  upravo  su oni sadržani u novoj Dodo kolekciji!

Linija  nakita  Dodo  pokrenuta  je 1994. godine od strane luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato. Od samih početaka izdvaja se svojim zaigranim i  nekonvencionalnim  duhom,  koji  kroz  svoje  komade nastoji prenijeti i dočarati  poruke  i  vrijednosti  namijenjene  trendseterskoj publici obaju spolova. 

U  Zagrebu  je  ova linija prisutna od 2017. godine, a kreativnim ljubiteljima  modernog dizajna i vrhunskih materijala donosi i mogućnost da sami dizajniraju nakit prema vlastitim željama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".