Emma Stone zadivila je na crvenom tepihu u custom made Louis Vuitton haljini čija je izrada trajala 450 sati

Izgledala je zapanjujuće u haljini boje breskve na jedno rame s upadljivim puf rukavom u znaku njezinog lika, Belle Baxter.
Vidi originalni članak

Pogledajte pomno haljinu Emme Stone s crvenog tepiha ovogodišnje dodjele nagrada BAFTA i vidjet ćete male naklone Belli Baxter – jedinstvenom liku u filmu Poor Things koji bi popularnoj glumici mogao donijeti drugi Oskar.

"Željeli smo zadržati Emmu, ali u isto vrijeme pokazati njezinu bliskost s likom i Bellinim duhom", kaže njezina dugogodišnja stilistica Petra Flannery.

Izgledala je zapanjujuće u haljini boje breskve na jedno rame s upadljivim puf rukavom u znaku njezinog lika, Belle Baxter. Prilagođeni izgled dizajnera Louisa Vuittona sadržavao je svileni steznik i suknju od šifona s prošivenom trakom, koji su izgledali inspirirani filmskom modom iz 19. stoljeća.

Za izradu asimetrične haljine na jedno rame, s puf rukavom i podstavljenom trakom oko donjeg ruba, bilo je potrebno više od 450 sati i 20 metara tkanine. Za kreativnu direktoricu opsjednutog detaljima poput Petre Flannery, nijedna ideja nije bila previše nedostižna da bi se pretvorila u modni izričaj.

Emma je završila svoj izgled s pripadajućim dodacima boje breskve, plus ogrlicom od žutog zlata i platine s dijamantima, naušnicama i prstenjem iz Louis Vuitton kolekcije High Jewelry. Za make-up se odlučila za tamnoružičaste usne i rumenilo boje breskve koje je savršeno upotpunilo njezinu haljinu.

Kasnije se preodjenula u još jedan prilagođeni izgled koji svjedoči njezinom vlastitom pristupu modi: crna haljina brenda Ghesquièreu. Kao i haljina, i ova haljina je posebna jer je rađena po narudžbi, a stvorena je za Emmu i njezinu osobnost.

Petra, koja sa Emmom radi više od desetljeća, njezin stil opisuje kao ‘zabavan, chic elegantan, graciozan... ali s oštrinom’. 

Princ William u tamno plavom baršunu na dodjeli BAFTA nagrada održao lekciju o eleganciji
Jedan od ljepših crvenih tepiha u zadnje vrijeme: Izdvojili smo najbolje kombinacije s dodjele nagrada BAFTA
Prezgodan brazilski model i glumac pokazao kako nositi neutralne nijanse na baš cool način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".