Emily Ratajkowski savršeno nosi klasiku s pomakom i trendovima daje vlastiti modni potpis

Prošetala je komad iz svog fantastičnog ormara koji je idealan za ove hladnije zimske dane, kao i za blagdansku sezonu.
Vidi originalni članak

Ulice New Yorka dugo su bile modna pista Emily Ratajkowski, a u svom posljednjem izlasku predstavila je komad iz svog fantastičnog ormara koji je idealan za ove hladnije zimske dane, kao i za blagdansku sezonu.

Za popodnevnu prošetala je u crveno-smeđem kariranom vunenom kaputu koji je imao veliki pojas od krem ​​krznenog ruba duž ruba. Nosila je središnji dio zakopčan i stegnut u struku preko crnih hlača širokog kroja i debelih crnih tenisica. Ovakav kaput sjajan je pomak od klasike, a odličan je izbor ako želite dodati dodatnu dozu elegancije cijelom stajlingu.

Manekenka je dodala dodatnu dozu chica okruglim naočalama s tankim okvirom i zadržala minimalnu šminku, odlučivši se za sjajne usne. Njezina prekrasna smeđa kosa vijorila se na vjetru dok je hodala.

Nekoliko dana prije, Ratajkowski je odjenula par tamnih traperica s klasičnim dugim crnim vunenim kaputom preko skraćene crne majicu, a tada je svojoj obući dala središte pažnje. Manekenka je svoje traperice ugurala u par kožnih čizama na pruge koje su imale špicasti vrh i stiletto petu. Dodala je zdepaste zlatne naušnice i crne sunčane naočale četvrtastog okvira. 

Ovakvu genijalnu suknju još nismo imali prilike vidjeti na špici: Zgodna dama odlično je nosi uz svevremenske komade!
Od klasične crne do raznih varijanta smeđe: Kaputi se nose cijele zime
Njezin je život pun traumi i trijumfa, od zlostavljanja do prvog izvođača u povijesti koji je na koncertu skupio 180 tisuća ljudi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".