Emily Ratajkowski prošetala u neobičnim hit cipelama 2023., a iza njih stoji dizajner brenda Loewe

Anderson je surađivao s brendom na dizajnu žablje cipele u klasičnoj Wellipets zelenoj, žutoj i plavoj boji, s utisnutim spojenim logotipom
Vidi originalni članak

U siječnju je dizajner Jonathan Anderson najavio svoju najavangardniju koleciju do sada. Dizajner, koji vodi svoj istoimeni brend i dizajner je brenda Loewe, udružio se s Wellipetsom – brendom koji je poznat zbog svojih čizama u obliku žabica, dostupnih u veličinama za djecu i odrasle. 

Anderson je surađivao s brendom na dizajnu žablje cipele u klasičnoj Wellipets zelenoj, žutoj i plavoj boji, s utisnutim spojenim logotipom, koji je potom debitirao u kolekciji muške odjeće za jesen/zimu 2023. u siječnju. Kako bi obilježili lansiranje 20. travnja, službeni Instagram račun JW Andersona objavio je i slike proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JW ANDERSON (@jw_anderson)

U SAD-u, Emily Ratajkowski prošetala ih je na dan kada su lansirane u New Yorku, postavši glavno lice trenda “ružnih cipela”. Zaljubljenica u treniranje zamijenila je svoju tipičnu sportsku obuću za Andersonove Wellipetice u plavoj boji, koje je nosila uz sive trenirke, majicu s grafikama i smeđu pufer jaknu, kako prenosi Vogue.

Naravno, ovo nije Andersonov prvi pothvat s neobičnim cipelama. U Loeweu, dizajner istražuje jedinstvenu obuću svake sezone: od traper čizama do balon cipela, stiletto cipela s nalakiranim vrhom i tenisica ukrašenih kres salatom. A u svom istoimenom brendu, dizajner je izdao pufaste mule hlače, natikače ukrašene kristalima i debele natikače s lancima.

Cipele u obliku žabe dostupne su na službenim stranicama brenda JW Anderson, gdje se prodaju za 370 funti, odnosno oko 419 eura.

Najbolje sandale na visoku petu za sezonu vjenčanja i ljetnih partyja:

FOTO: Zara Kožne sandale s visokom petom 49,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s potpeticom i na vezanje 35,95 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i lancem s apliciranim štrasom 59,95 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i zakovicama 49,95 EUR FOTO: Zara Sandale s remenčićima i blok potpeticom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale sa širokom potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Prozirne sandale s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Sandale s blok petom 17,99 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i remenčićima 39,95 EUR FOTO: Zara Sandale na visoku petu sa perjem 55,95 EUR FOTO: Zara Sandale od vinila sa širokom potpeticom 19,99 EUR FOTO: Zara Sandale s remenčIćima s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s visokom potpeticom i ukrasnim lancem 49,95 EUR FOTO: Zara Vinilne sandale s visokom potpetiom 39,95 EUR FOTO: Zara Metalik kožne sandale na visoku petu 59,95 EUR

Kad osmijehom i genijalnim stajlingom osvojiš špicu: 'Nikad ne bih nosila tajice, a nemam niti jednu trenirku!'
Njezine nas odjevne kombinacije uvijek oduševe: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'
Mlada hrvatska dizajnerica proizvodi samo ekološki održivu odjeću: 'Konzumerizam je još uvijek naš najveći neprijatelj'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".