Emily Ratajkowski ponovno ukrala show u crnom seksi izdanju

Duboki dekolte i visoki prorez pokazali su njezinu seksepilnu stranu
Vidi originalni članak

U Parizu trenutno traje Tjedan mode pa sva važna imena ne propuštaju ovaj veliki modni, ali i društveni događaj. Među uzvanicima se našla i Emily Ratajkowski koja svakom svojom pojavom plijeni pozornost. Drugačije nije bilo niti ovog puta kad se pojavila u crnoj pripijenoj haljini koja je otkrila njezinu fitku viguru. 

26-godišnja manekenka poznata je po svojim oskudnim kombinacijama, a ovog se puta odlučila za nešto glamurozniju varijantu te odjenula dugaku crnu haljinu s visokim prorezima na obje noge i dekolteom koji je naglasio bujno poprsje. 

Ostatak kombinacije bio je prilično klasičan - odabrala je crne sandale s remenčićima, a kosu je složila u jednostavnu pundžu, ostavivši nekoliko pramenova da visi, a odlučila se i za klasičan, neutralan make up

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".