Emily Ratajkowski pokazala kako kaubojske čizme ne izlaze iz mode i sjajno izgledaju kada se nose na 'gole' noge

Dok su se kaubojske čizme ponovno pojavile na stilskom horizontu 2022., čini se da Emily Ratajkowski nije zainteresirana za cikluse trendova.
Vidi originalni članak

Kaubojske čizme ne idu nikamo, barem što se Emily Ratajkowski tiče. Manekenka je prošetala svoje provjerene čizme Sonora od bež antilopa New Yorkom ovog tjedna.

Dok su se kaubojske čizme ponovno pojavile na stilskom horizontu 2022., čini se da Emily Ratajkowski nije zainteresirana za cikluse trendova. Prethodno je nosila još jedan par kaubojki prošlog ljeta, sparivši ih s crnim halterima s ovratnikom i svilenom maxi suknjom u paisley boji. 

Kada je riječ o ostatku njezinog najnovijeg izgleda, Emily je odabrala lepršavu crnu maksi suknju s prorezom do bedara – savršenu za pokazivanje svoje obuće. Iskombinirala ju je s pripadajućim crnim crop topom i predimenzioniranom kožnom jaknom. Što se tiče modnih dodataka, dodala je par crnih sunčanih naočala i prošivenu crnu Chanel torbu, te u boho stilu oko vrata zavezala ogrlicu s privjeskom od crvenog kamena.

No, ona nije jedina ljubiteljica kaubojskih čizmama. Prošlog mjeseca Katie Holmes izašla je na ulice New Yorka odjevena u bijele Partlow čizme, noseći ih s plavim trapericama i kaputom boje deve boje na dvostruko kopčanje. 

Još jedno odlično izdanje PR menadžerice koja uvijek oduševi stilom: Efektan kaput iz second handa joj tako dobro stoji
Pulp Fiction slavi 30. rođendan u Tvornici Kulture
Znate li za 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više kratka ili duga kosa?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".