Emily Ratajkowski obožava prozirne komade, a u odvažnom outfitu nosi ih od glave do pete

Slavna manekenka i glumica Emily Ratajkowski poznata je po svom smjelom modnom stilu, ali i ljubavi prema prozirnim komadima
Vidi originalni članak

Većina kombinacija koje nosi Emily Ratajkowski odvažne su i jedna bolja od druge. Poput Kim Kardashian u njezinoj odjeći za oblikovanje tijela ili Victorie Beckham u svojim malim crnom haljinama i sunčanim naočalama, mnoge poznate osobe ponekad preuzmu vlasništvo nad određenom estetikom. 

U slučaju popularne manekenke, čini se da se radi o trendu prozirnog odijevanja koji je ove godine postao iznimno popularan. Tako je u svojem najodvažnijem prozirnom looku do sada, nosila Murmur crnu, prozirnu haljinu ispod koje je dodala crno donje rublje s parom prozirnih štikli.

Prije toga, jednom prilikom nosila je mini prozirnu haljinu koja je imala okrugli ovratnik i blago prošireni rub koji je dodao ženstveni štih oštrom odjevnom predmetu. Ispod haljine nosila je crno donje rublje, a izgled je pojačala parom crnih čizama iznad koljena sa špicastim vrhovima na petu i srebrnom torbicom. 

Za ovogodišnji Vanity Fair Oscars After-Party nosila je srebrnu prozirnu haljinu iz Febena. Haljina je uključivala duge rukave, lažni ovratnik i dvostruke detalje na vezanje koji su se probijali preko njenog torza i oko leđa. Pustila je da blistavi prozirni komad govori sam za sebe, minimalno dodavši par trokutastih dijamantnih naušnica. Svoju tamnosmeđu kosu podigla je u elegantnu visoku punđu, dok je njezina šminka uključivala tamno smeđi smoky eye, ružičasto rumenilo na jagodicama i vrhu nosa te sjajne prirodne usne.

Poznata glumica i frizer za slavne u Parizu zadivili u odgovarajućim crno-bijelim kombinacijama
Zgodna dama u efektnom stajlingu odlično kombinira eleganciju i ležernost, a cipele dodaju dozu chica
Sjajne bluze koje se nose iz dana u dan i ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".