Elfsi donose mini vodič za svadbe: Naglašena ramena, chic odijela i tonovi zalaska sunca za ženstvenost

Ove sezone, posebna događanja bit će obilježena vizualno upečatljivim haljinama, ali i minimalistički krojenim odijelima u atraktivnim bojama
Vidi originalni članak

Modni dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica otkrili su nam trendovske komade koje predlažu za kraj ljeta i jesen. Uočili su nekoliko boja koje su izrazito popularne i tražene, a jedna haljina postala je pravi hit među ženama svih generacija. Hit boja ljeta 2024. za Elfse je bila senf nijansa – neočekivana, ali idealna za preplanuli ten. Haljina koja naglašava ramena i liniju tijela pravi je izbor za one koje se žele istaknuti.

- Među mlađim djevojkama popularne su palete boja poput tonova zalaska sunca, marelice i sličnih toplih nijansi. Haljine koje prate liniju tijela, s istaknutim detaljima poput efektnih materijala ili puf rukava, daju romantičan i sofisticiran izgled. Posebno su poželjne varijante u breskvinim tonovima, koje pružaju dojam nježne elegancije. Dugačke, fluidne i eterične haljine savršene su za naglašavanje ženstvenosti i gracioznosti – dodao je Ivan.

- Prateći trendove naših klijentica, haljina imena Sofia bila bi idealan izbor. Riječ je o klasičnom dizajnu koji laska svakom tipu tijela. Ako imate figuru s naglašenim ramenima i specifičnim detaljima u donjem dijelu, ova haljina pružit će vam osjećaj posebnosti u svim prigodama - objasnio je Ivan.

Ova haljina ima dva sloja, jedan je gornji perforirani, donji je boje kože te krojem radi siluetu pješčanog sata.

Aleksandar je istaknuo i trend modernih odijela u bojama, koja su posljednjih godina postala hit čak i na svečanim događanjima.

- Odijelo u nebesko plavoj boji izvrstan je izbor, privlači pažnju i postajete zvijezda večeri odmah nakon mladenke. Ako plava nije vaš prvi izbor, magenta boja također je odlična opcija. Magentu je lako kombinirati s crnim detaljima, što pomaže smiriti intenzitet boje i olakšava izbor modnih dodataka – izjavio je Aleksandar.

Pogledajte galeriju kreacija s njihove ovogodišnje revije:

FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL FOTO: Josip Regovic/PIXSELL

Tamni detalji, poput cipela i torbice, uvijek su siguran i praktičan izbor, pružajući outfitima kontrast i sklad.

- Crni modni dodaci olakšavaju kombiniranje i daju elegantan završni dojam. S njima možete stvoriti jednostavan, ali sofisticiran izgled – dodao je dizajner.

Elfsi također nude niz modnih dodataka u raznim bojama, koji daju outfitu poseban pečat. Oni su idealni za kreativne djevojke koje žele postići upečatljiv look od glave do pete.

Mlade djevojke ispod 20 godina često biraju kraće haljine jednostavnijih formi koje ih stilom izdvajaju od generacije iznad. One se ne boje kombinirati elegantne haljine s tenisicama – primjerice, sa šljokicama koje naglašavaju mladenački karakter outfita. Modni dodaci, poput elegantnih štikli s kristalima, mogu čak i najjednostavniju crnu kreaciju učiniti glamuroznom.

Čizme kakve nosi menadžerica obilježit će i ovu jesen: Izvrsno izgledaju u kombinaciji s ljetnom haljinom
Njezin šareni outfit idealan je za zadnje dane ljeta, a ovako cool torba glavna je zvijezda svakog stajlinga
Spojila je nespojive komade i dobila outfit za čistu peticu: 'Prugasti uzorci su sad u trendu, pa ću ih opet nositi'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".